HYVINVOINTIAKATEMIAN KEVÄT KÄYNNISTYY!

  • 0 Vastauksia
  • 3977 Lukukerrat
HYVINVOINTIAKATEMIAN KEVÄT KÄYNNISTYY!
« : 21.01.16 - klo:12:40 »

Hyvinvointiakatemian tammikuu Keravalla sisältää runsaasti erilaista ohjelmaa, opinto-ja harrastuspiirejä ja luentoja, jotka ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Liikuntaryhmät, kuvataide, musiikki ja kädentaitoryhmät, keskusteluryhmät, kielet sekä muut keskusteluryhmät aloittavat jo tammikuun toisella viikolla. Uutena aloittaa Mielikuvarentoutus keskiviikkoisin klo 17–17.45 alk. 20.1. (Sininen Sali) Ei 24.2. Oviraha 2 eur/kerta. Hetkisen elämänrytmin ja stressin keskellä saatat helposti unohtaa omat tarpeesi, toiveesi ja tavoitteesi. Silloin on aika pysähtyä.
  Mielikuvarentoutuminen saa hermoston ja mielen tasapainottumaan ja eheytymään. Se auttaa jaksamaan paremmin ja nukkumaan syvemmin. Vaikeat tunteet heikkenevät ja myönteiset mielialat vahvistuvat. Mielikuvitus on sisäinen energialähteemme. Se on luova kyky, joka tallentaa todellisuutta ja luo uutta. Mielikuvamatkoilla saatat löytää uusia näkökulmia ja ongelmanratkaisukeinoja elämääsi! Johdatetun mielikuvarentoutuksen aikana voit istua mukavasti tuolilla tai maata alustalla. Rentoutus kestää noin 45 min. ja pitää sisällään alustuksen, ohjatun mielikuvarentoutuksen sekä palautumisen tähän hetkeen. Ohjaajana psykologian maisteri, tietoisuustaitojen valmentaja Kylli Sagur.

Tietokilpailuryhmä ”Viisasten kerho”kokoontuu
keskiviikkoisin 3.2., 2.3., 6.4. ja 4.5. klo 10–11 Kabinettiin. Tervetuloa mittelemään tietojasi yleistietokysymysten parissa. Kysyjänä Kaarina Mykkänen.

Maanantaiseuran luennolla 25.1. klo 13–15 Luento Uupumuksesta ulos-onnellisuutta arkeen, luennoitsijana Marjo Karvinen. Torstaina 28.1. klo 15 saamme nähdä kuvia ja kuulla matkakertomuksia Ukrainasta Oili ja Hannu Räsäsen joulumatkalta.

Atk-tukitiimi opastaa
Keskiviikkoisin 13.1., 27.1., 10.2., 24.2., 9.3., 23.3., 6.4., 20.4. ja 4.5 klo 10–12 ATK-luokassa. Tukitiimin vapaaehtoiset auttavat si¬nua henkilökohtaisesti ajanvarauksella tie¬tokoneen käytössä ja siihen liittyvissä ongelmissa. Aika tukitiimiin on varatta¬vissa Talkoorenkaan toimistosta,
puh. 045-612 9779. Voit varata joko puolen tunnin tai tunnin ajan. Kysy myös muita aikoja yllä mainittujen päivien lisäksi joko toimistosta, puh. 045-612 9779 tai atk-tukitiimiltä, tukitiimi@gmail.com. Opastajina Ritva Hyvärinen, Karin Nissinen, Markku Nissinen, Jukka Tamminen ja Ismo Terenius.

Tarkemmat aikataulut sekä lisätietoja www.talkoorengas.fi tai voit noutaa myös oman kevään ohjelman Keravan kirjastosta, terveyskeskuksen ala-aulasta tai keskuksemme toimistosta tai kahvilasta Aleksis kiven tie 19 Kerava! Voit seurata meitä myös Facebookissa.