Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Toiminnanjohtaja

Sivuja: 1 [2] 3 4
16
Ihminen lähtee mukaan vapaaehtoistyöhön usein auttamishalusta. Vapaaehtoistyö on myös mahdollisuus täyttää päivänsä merkityksellisellä tekemisellä. Se on ihmisten väliseen vuorovaikutukseen perustuvaa voittoa tavoittelematonta toimintaa, jossa nykyaikana vallitsevat kiire ja tehokkuusajattelu ovat luvallista – jopa välttämätöntä – unohtaa.

Vapaaehtoistyön on tarkoitus antaa voimavaroja myös tekijälleen, ja tutkimusten mukaan vapaaehtoistoimijat ovatkin keskimäärin muuta väestöä onnellisempia ja terveempiä.  Ikääntyvien määrän noustessa myös mielenkiinto kansalais- ja vapaaehtoistoimintaan osallistumista kohtaan on kasvanut. Monissa tutkimuksissa on todettu, että erilaisilla aktiviteeteilla - toiminnalla ja tekemisellä - on myönteinen vaikutus ihmisten, myös eläkeikäisten terveyteen ja hyvinvointiin. Aktiivisuus osallistumisena ja tekemisenä on yksi onnistuneen, hyvän vanhenemisen ulottuvuuksista. Järjestöt ovat ensiarvoisen tärkeässä asemassa ja ovatkin monelle se ainoa keino pysytellä mukana yhteiskunnan menossa.

Keravalla toimivan Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskuksen, www.talkoorengas.fi, kevään perinteisiin kuuluu muistaa ja antaa tunnustusta Talkoorenkaassa toimiville vapaaehtoisille. Huolenpito ja välittäminen vapaaehtoisista on ensisijaisen tärkeää, ovathan vapaaehtoiset sitoutuneet pitkäjänteiseen auttamistyöhön koko sydämellään. Avunvälityskeskuksen rekisterissä on tällä hetkellä aktiivisia vapaaehtoisia jo yli 200. Yhteensä vapaaehtoiset tekivät viime vuonna yli 9500 työtuntia. Vanhustyötä tehtiin myös yhteistyössä palvelukeskusten kanssa.  Kiitokseksi työpanoksesta ja mukana olosta pyrimme järjestämään heille erilaisia yhteisiä retkiä ja virkistystilaisuuksia, tarjoten näin mahdollisuutta yhdessäoloon ja kokemusten vaihtoon muiden vapaaehtoisten kanssa. Hyvinvointiakatemian kurssien, ryhmien ja luentojen vetäjät toimivat myös vapaaehtoisina. Vuosittain tilastoimme Hyvinvointiakatemian luennoilla sekä harrastustoiminnassa kävijöitä ja osallistujia. Vuonna 2013 kävijöitä oli yli 14 000. Näistä ei ohjatuissa toiminnoissa kävijöitä oli noin 3000 henkilöä.

Tänä vuonna ”Kevätpäiviä” vietetään Rusutjärven rannalla tiistaina 27.5.2014, jolloin on ohjelmassa mukavaa yhdessä oloa, kahvittelua ym. ohjelmaa. Yhtenä ohjelmanumerona ovat vapaaehtoisille jaettavat tunnustukset. Tänä keväänä kiitosta ja tunnustusta jaetaan seuraaville henkilöille: Kai Aholainen, Kirsti Helander, Jarmo Kivijärvi, Ritva Pappinen, Aaro Raudaskoski, Marja Ravander, Raija Timonen ja Ismo Vainio. Viisi vuotta vapaaehtoisena ovat toimineet seuraavat henkilöt: Kaija Heikkinen, Jorma Kauko, Tuula Karvonen, Pirkko Kumpulainen, Raili Löytty, Pirjo Malkki, Pirkko Malkki, Aila Painilainen, Hilkka Pulkkinen, Ismo Terenius, Pentti Tolvanen ja Lea Vihervä.

Kymmenen vuotta ovat jo uurastaneet Birgitta Jokivirta, Katri Juvanen ja Taina Mäkinen.  Kunniakkaat 15 vuotta Talkoorenkaan vapaaehtoisena ovat olleet Pirjo Paakkari, Bertta Saarenpää ja Eila Tallus.
 
Sitoutuneisuus vapaaehtoistyöhön näkyy Keravalla siinä, että yli 20 vuotta Talkoorenkaan toiminnassa mukana olleita on jo seitsemän henkilöä: Sulo Aho, Anneli Aulanko, Jorma Kaatrasalo, Eeva Lahnamaa, Outi Leinimaa, Aira Parviainen ja Tuula Vättö. Haluamme muistaa myös Eero Annalaa, joka on toiminut vuosia sairaalavapaaehtoisten työnohjaajana sekä Kirsi Muuria, joka on kuunnellut vapaaehtoisiamme herkällä korvalla!

Toimintamme on huomattavasti laajentunut ja ennen kaikkea monipuolistunut viime vuosien aikana. Vuosien mittaan hankittu laaja kokemus ja vapaaehtoistoimintaan liittyvä asiantuntijuus ovat herättäneet kiinnostusta useissa tahoissa. Kokeilemme uusia toimintamuotoja, joita mukaan tulevat ihmiset ja eri yhteistyökumppanit haluavat toteuttaa.  Seuraamme mitä paikallistasolla ja maailmalla tapahtuu ja tarvittaessa olemme valmiita kehittämään, jatkamaan tai sitten muuttamaan suuntaa.

Yhä useampi huomaa jollakin tapaa olevansa mukana toiminnassamme tai tekevänsä yhteistyötä Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskuksen kanssa. Olemme saaneet ilahduttavasti uusia yhteydenottoja suoraan alansa asiantuntijoilta halusta tulla mm. luennoitsijoiksi tilaisuuksiimme. Auttaminen, tukeminen ja arjessa mukanaolo ovat Talkoorenkaan tärkeimpiä tehtäviä. Vapaaehtoisemme koostuvat hyvin monesta ja erilaisesta toimijasta. Se tekeekin heistä erityisen vahvan ja tehokkaan joukon, jossa jokainen on yhtä arvokas ja tärkeä. Yhteistä heille on välittäminen ja auttamisen halu.
Oletko sinä löytänyt jo meidät?

17
Tiistaina 29.4. klo 10-14 eteenpäin tai niin kauan kun riittää, keskiviikkona myymme Keravan Prisman edessä klo 9.30 lähtien, niin kauan kun riittää :)

18

Talkoorenkaan  ensimmäinen, mutta toivottavasti perinteeksi muodostuva joululounas tarjosi mahdollisuuden tällaiseen yhdessäoloon torstaina  joulukuun 12 päivänä kymmenestä alkaen Talkoorenkaan tiloissa.
 Joululounaalla oli mahdollisuus paitsi nauttia hyvästä ruuasta sekä jouluisesta ohjelmasta, myös vaihtaa kuulumisia pöytätovereiden kanssa.
Idean emäntä Tarja Tuomi ja muu talon henkilökunta olivat heränneet jo kukonlaulun aikaan keittämään ja paistamaan talon keittiössä, jotta kaikki olisi valmista vieraiden tulla. Tarjolla olikin kokonainen perinteinen jouluateria karjalanpiirakoineen kaikkineen.
Vieraita saapuikin runsain mitoin - yhteensä kuutisenkymmentä. Puheensorinasta päätellen moni tunsikin toisensa entuudestaan - tarvitaan vain lisää mahdollisuuksia tavata ja niitähän talo aktiviteetteineen tarjoaa.
 Lähde ry:n puheenjohtaja Markku Holopainen toivotti vieraat tervetulleeksi, Due Elasta esitti  haitarilla säestettyä joulumusiikkia ja  Raimo Muurinen luki otteita Mika Waltarin teoksista. Jokainen vieraista sai kotiin viemiseksi myös pienen lahjan ja onnekkain myös arvonnassa palkintona olleen muhkean hedelmäkorin. Lahjakeräys kotona-asuville vanhuksille jatkuu yhä ja paketteja kertyikin jälleen arkkuun.
 Joululounaan tarjoaminen ei olisi mahdollista ilman lahjoittajien apua - ruokalahjoitusten takana ovat Savion Oregano, Lahja Havansi/ Karjala-seura, Tuko, Fazer, Marja Tammilehto, Tarja Tuomi sekä muutamia yksittäisiä henkilölahjoittajia, jotka halusivat pysyä tuntemattomana.

19
Hyvän Olon Torilla lauantaina 12.10. klo 10-14 on tarjolla seuraavia hoitoja. Voit varata jo nyt oman aikasi toimistolta, puh. 09-294 0930 ja näin varmistaa pääsyn haluamaasi hoitoon.

Ansa Ainasoja/Hoitohuone Alyssa:
Shiatsu-hieronta 15 min / 7 euroa

Pirjo Paakkari:
Niska-hartiahieronta 30 min / 8 eur

Susa Heini:
Ripsien värjäys, kulmien muotoilu + värjäys 10 eur

Anitta Takalo:
Kasvohoito sis. puhdistus, kuorinta, 20 min / 25 euroa naamio, voide

20
Ikääntyvien määrän noustessa myös mielenkiinto kansalais- ja vapaaehtoistoimintaan osallistumista kohtaan on kasvanut. Monissa tutkimuksissa on todettu, että erilaisilla aktiviteeteilla - toiminnalla ja tekemisellä - on myönteinen vaikutus ihmisten, myös eläkeikäisten terveyteen ja hyvinvointiin. Aktiivisuus osallistumisena ja tekemisenä on yksi onnistuneen, hyvän vanhenemisen ulottuvuuksista.

Vapaaehtoistoimintaan osallistuminen hidastaa koetun terveydentilan ja toimintakyvyn huononemista sekä masennusoireiden lisääntymistä. Myös tyytyväisyys, onnellisuus  ja itsetunto on havaittu vapaaehtoistoimintaan osallistumisen myönteisiksi seurauksiksi.
Vapaaehtoistoimintaan osallistumisella on siis monenlaisia hyvinvointia edistäviä seurauksia: se näyttäisi vaikuttavan niin fyysiseen kuin mielenkin terveyteen ja tarjoavan siten merkittäviä hyötyjä.

Keravalla toimivan Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskuksen kevään perinteisiin kuuluu muistaa ja antaa tunnustusta Talkoorenkaassa toimiville vapaaehtoisille. Huolenpito ja välittäminen vapaaehtoisista ovat ensisijaisen tärkeää, ovathan he sitoutuneet  pitkäjänteisesteen auttamistyöhön koko sydämellään. Avunvälityskeskuksen rekisterissä on tällä hetkellä  aktiivisia vapaaehtoisia jo yli 200. Yhteensä vapaaehtoiset tekivät viime vuonna lähes 9000 työtuntia. Vanhustyötä tehtiin myös yhteistyössä palvelukeskusten kanssa.  Kiitokseksi työpanoksesta ja mukana olosta pyrimme järjestämään heille erilaisia yhteisiä retkiä  ja virkistystilaisuuksia, tarjoten näin mahdollisuutta yhdessäoloon ja kokemusten vaihtoon muiden vapaaehtoisten kanssa.

Tänä vuonna ” Kevätpäiviä vietetään Rusutjärven rannalla torstaina 23.5.2013., jolloin on ohjelmassa mukavaa yhdessä oloa, kahvittelua ym. ohjelmaa. Yhtenä ohjelmanumerona on vapaaehtoisille jaettavat tunnustukset . Tänä keväänä tunnustusta jaetaan seuraaville henkilöille, Ritva Hyvärinen, Pirkko Kyttälä, Aila Painilainen, Liisa Puurunen, Irmeli Tallqvist ja Ismo Terenius. Viisi vuotta vapaaehtoisena ovat toimineet seuraavat henkilöt
Hanna Feldt, Meeri Laiho, Sirpa Lappeteläinen, Tuula Niemi, Karin Nissinen, Taimi Ollila,
Ritva Pappinen ja Aino Tiainen.

Kymmenen vuotta ovat jo uurastaneet Terttu Heiskanen, Marjatta ja Erkki Partanen
sekä Anita Petäjistö. Kunniakkaat 15 vuotta Talkoorenkaan vapaaehtoisena ovat olleet
Pirjo Nevala ja Taina Rautasalo. Senioristipendin saajat ovat tänä vuonna  Leena Monto ja Anna-Liisa Savolainen.
 
Nuoristipendit, kaksi 50 euron suuruista stipendiä sekä yksi 100 euron stipendi  jaetaan  Paasikiven nuorisokylän nuorille. Haluamme tukea opinnoissaan menestynyttä nuorta sekä nuorta, joka omalla toiminnallaan jakaa ympärilleen positiivista energiaa ja on sosiaalisesti ulospäin suuntautunut yhteishengen ylläpitäjä.

Toimintamme on huomattavasti laajentunut ja ennen kaikkea monipuolistunut viime vuosien aikana. Vuosien mittaan hankittu laaja kokemus ja vapaaehtoistoimintaan liittyvää asiantuntijuus ovat herättäneet kiinnostusta useissa tahoissa. Kokeilemme uusia toimintamuotoja, joita mukaan tulevat ihmiset ja eri yhteistyökumppanit haluavat toteuttaa.  Seuraamme mitä paikallistasolla ja maailmalla tapahtuu ja tarvittaessa olemme valmiita kehittämään, jatkamaan tai sitten muuttamaan suuntaa.

Yhä useampi huomaa jollakin tapaa olevansa mukana toiminnassamme tai tekevänsä yhteistyötä Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskuksen kanssa. Olemme saaneet ilahduttavasti uusia yhteydenottoja suoraan alansa asiantuntijoilta halusta tulla mm. luennoitsijoiksi tilaisuuksiimme. Auttaminen, tukeminen ja arjessa mukana olo ovat Talkoorenkaan tärkeimpiä tehtäviä. Vapaaehtoisemme koostuvat hyvin monesta ja erilaisesta toimijasta. Se tekeekin heistä erityisen vahvan ja tehokkaan joukon, jossa jokainen on yhtä arvokas ja tärkeä. Yhteistä heille on välittäminen ja auttamisen halu.
Oletko sinä löytänyt jo meidät?

21
Tuo se meille, niin ATK-Aki kunnostaa ne. Valmiille toimiville koneille etsimme uuden hyvän kodin ja toimitamme ne vanhuksen ensi koneeksi! ATK-Akin yhteystiedot:  pc-tuki@talkoorengas.fi
puh. 046-902 8801

22
Glaukoomaa eli silmänpainetautia voi sairastaa pitkään tietämättään, joten säännöllisesti silmälääkärin tekemät tutkimukset suositellaan tehtäväksi 2-3 vuoden välein 60 ikävuoden jälkeen. Sama koskee harmaakaihia. Nykyisillä tutkimusmenetelmillä taudin varhaisimmat merkit pystytään havaitsemaan 10-15 vuotta ennen ensimmäisten itse havaittujen oireiden ilmaantumista.
Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Gaston Leroux, suorittanut tutkinnon Helsingin yliopistossa, lähestyy teitä ja tarjoaa hinnaltaan alennettuja vastaanottoja( rajoitettu määrä) normaalihintaisten rinnalla.
Vastaanottopaikka: Optikkoliike Keravan Katse, Kauppakaari 6, Kerava ajanvaraus (09) 230 3500
lisätietoja satu.rantala.mail@gmail.com 0400-826 424
Hintatietoja
(Silmälääkärin tavallinen maksu vastaanotosta 100-120 e + toimistomaksu 10-15 e)
Silmälääkäri Lerouxin tarjous eläkeläisille on nyt 61 e, josta asiakas saa hakemalla Kela-korvausta 16 e tai, jos potilas hyväksyy, lääkäri hakee Kela-korvausta itse, jolloin maksettavaksi jää 45 e. Optikkoliike on luvannut joissain tapauksissa olla ottamatta toimistomaksua 10 e.

23
Kiitos myös SPR:n edustajille sekä Karjalaseuralle mukana olosta! Facebookissa ollut täytekakkuarvonta on myös suoritettu ja onnetar suosi Enni Puhjoa, onnea!

ps. Käythän kurkkaamassa ja tykkäämässä facebookissa meitä!

24
Keskiviikkona 30.1. klo 13–15 työfysioterapeutti Essi Voutilainen tulee kertomaan Bemer-terapiasta. Bemer- terapia on fysikaalisen, kehon toimintoja säätelevän terapian nykyaikaisimpia muotoja. Bemer-hoito stimuloi ohuita verisuonia ja parantaa elinten ja kudosten ravinteiden saantia ja kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Hoidosta on hyötyä kaikkiin ikäluokkiin kuuluville. Bremer-terapia on tehokasta ja täydentävää hoitoa ja sillä saadaan erinomaisia tuloksia esim. kroonisten sairauksien hoidossa.  Tervetuloa! Vapaa pääsy, kahvila avoinna.

25
Kesäinen matkamme suuntautuu Ahvenanmaalle Kustavin saaristoreitin kautta, tervetuloa mukaan! Lisätietoja antaa Raili Löytty puh. 050 404 4518 tai raili.loytty@pp.inet.fi. Mukaan mahtuu max 40 hlöä. Sitovat ilmoittautumiset Talkoorenkaan toimistoon viim. 28.3. puh. (09) 294 0930 tai toimisto@talkoorengas.fi.

26

Keravan kaupungin vuoden 2013 viestinnän teema on hyvinvointi. Hyvinvointiteema käsittää niin fyysisen, psyykkisen kuin sosiaalisenkin hyvinvoinnin. Kampanjan isänä toimii kaupunginjohtaja Petri Härkönen, joka haastaa kaikki keravalaiset kohottamaan kuntoaan ja kiinnittämään huomiota hyvinvointiinsa. Kampanja kestää koko vuoden 2013 ja se jakautuu erilaisiin teemakuukausiin ja -viikkoihin.

lue lisää osoitteessa http://www.kerava.fi/hyvinvointi.asp#10

27
Tiistaisin kello 18-20 Sippoin Wellness terveysliikunnan viikkoharjoitusten ohjelmassa mm. legendaarinen elävöittävä liikesarja®, leppoisaa meridiaani-ja syvävenyttelyä, kehoäly® harjoittelua, FreeFlow®
energiaharjoittelua sekä itsehoidollista akupainantaa.

Viikkoharjoituksiin voi osallistua ilman aiempaa kokemusta Sippoin Wellness terveysliikunnasta.
Tervetuloa mukaan harjoituksiin

Lisätietoa saat 0452094669 tai kirjoittamalla mailia osoitteeseen: raimo.niemela@suomi24.fi tai terveysliikunta@suomi24.fi osoitteessa Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskus, Aleksis Kiven Tie 19
Lisätietoa Sippoin Wellness terveysliikunnasta: www.kehoeetikko.blogspot.com

28
Ystäväpalvelu - ja vapaaehtoistyön kurssi
Kurssin kesto on neljä päivää: ti 12.2., ke 27.2., ti 5.3. ja ke 13.3. klo 12–16.
Järjestämme vapaaehtoistyönkurssin yhteistyössä Keravan seurakunnan, SPR:n,
Hopeahovin ja Helmiinan sekä Keravan kotihoidon kanssa. Kurssi pidetään
Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskuksessa, Aleksis kiven tie 19. Kerava.
Kurssi on maksuton. Lisätiedustelut ja ilmoittautumiset 6.2.2013 mennessä avunvälitykseen
puh. (09) 242 5106 tai avunvalitys@talkoorengas.fi. tai http://www.talkoorengas.fi/kurssi.html

29

Maanantaiseurassa 28.1. klo 13–15 Kairon Instituutin rehtori Antti Pietiäinen tulee esittelemään uuden tunnetaideterapian. Taideterapia ja värit liittyvät suoraan ihmisen kehon tunnemuistiin ja tunnemaalaus nostaa tunteita pintaan, niin että ne voidaan prosessoida ja kohdata. Kehossa on paitsi tunne- myös elämänkaarimuisti ja juuri elämänkaari toistumineen on se avain, joka mahdollistaa tiedostamisen. Jos tiedostamista ei tapahdu, voivat värit tehdä tepposen ja ihminen jää yhä kovemmin kiinni traumoihinsa. Tästä esimerkkeinä ovat taiteilijoiden värikaudet, jolloin he ovat jääneet vuosikausi kiinni johonkin tiettyyn väriin pääsemättä siitä eroon.

Antti Pietiäisen kehon tunne- ja värimuistiin perustuva uusi tunnevärioppi on uusi tapa nähdä värit ja muodot yksilön sisäisen sielunmaiseman peilauksena. Jokaisen tulee ja jokainen voi itse peilata ja ymmärtää omien väriensä ja muotojensa kieltä. Tähän apuna ovat Tudy-istunnot ja tunteiden dynamiikka, josta Antti Pietiäinen on kirjoittanut kirjan Tunne, Antitunne, Perimä.
Tunnetaideterapian metodivalikoimassa ovat mukana kirkkaat värit, hiili, liidut, savi, kehokuuntelu ja mielikuva-työskentely. Näiden avulla päästää syvemmälle asiakkaan elämänkaareen, lapsuuteen ja tunneperimään. Kun kielteiset kertaumat tulevat tietoisuuteen, niihin liittyneet elämänkriisit purkautuvat vähitellen tunnetaideterapia-prosessin aikana. Kasvu tapahtuu oman itsensä työstämisen kautta. Tiedostaminen vapauttaa.

”Meiltä jää usein paljon oivaltamatta ja oma sisäinen viisaus ja voima jää käyttämättä. Joku kokee maailmansa visuaalisesti, kuvina ja väreinä, toinen haluaa kokeilla ja koskettaa. Osa meistä uinuu läpi elämänsä, jolloin oikeastaan mikään ei tunnu miltään eikä ihminen löydä sitä mitä etsii. Löydätkö Sinä?” Tervetuloa, vapaa pääsy! Kahvila avoinna.

Paikka: Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskus, Aleksis Kiven tie 19, Kerava. Lisätietoja: www.talkoorengas.fi.

30
Ajankohtaista / HYVINVOINTIAKATEMIAN KEVÄT 2013
« : 19.12.12 - klo:10:25 »

Hyvinvointiakatemian kevät Keravalla sisältää runsaasti erilaista ohjelmaa ja luentoja, jotka ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tammikuun ensimmäisen Maanantaiseuran luennon 28.1. klo 13-15 tulee avaamaan Antti Pietiäinen Kairon Instituutista, aiheena on " Tunnetaideterapia." Keskiviikkona 30.1. klo 13-15 luento Bemer-terapiasta, kehon hyvinvoinnin edistämiseksi. Keinoja tähän tulee kertomaan työfysioterapeutti Essi Voutilainen.
 
Maanantaiseurassa helmikuun 4. päivänä klo 13-15 tervetuloa kaikki kuulemaan mielenkiintoisia kokemuksia Pohjois-Koreasta, siitä kertomaan tulee Martti Mäkinen. Saman viikon keskiviikkona 6.2. klo 18-20 järjestetään iltaluento " Hypnoosi ja suggestio" luennoitsijana VTM Jukka Isola.

Maanantaiseurassa 11.2. klo 18  jälleen iltaluento niin paljon puhutusta, mutta vaietusta aiheesta " Narsismi."Luennoitsijana Brita Jokinen Narsistien Uhrien tuki ry:stä, mahdollisuus ostaa aiheeseen liittyvää kirjallisuutta. Keskiviikkona 20.2. klo 16-18 luennonaiheena Vanhusten jalkojen hoito, sen tärkeydestä kokonaisterveydelle. Luennoijana hieroja, jalkahoitaja Marjo Nikula/ hyvän Olon Polku. Helmikuun viimeisen Maanantaiseuran 25.1. klo 13-15  luennoitsijaksi saamme Tarja Tallqvistin, joka tulee kertomaan aiheesta " Elämältä se maistui."

Kirjallisuusaiheisia luentoja järjestetään kaksi, joista ensimmäisenä tiistaina 19.2. klo 12.30-14 saamme kuulla keravalaisen kirjailijan Pauli Juntusen omasta tuotannosta, mahdollisuus myös ostaa Juntusen tuotantoa. Maanantaina 8.4.klo 13-15 Maananataiseurassa " Omat tarinat kirjaksi" Tarja Raninen/ Texthouse ja Sinikka Larimo tulevat kertomaan, kuinka omista teksteistä syntyy oikea kirja ja kustantajan näkökulmia kirjan kannalta. Lisäksi järjestämme jälleen suositun Runoraadin torstaina 24.4. klo 14–16 Sinisessä Salissa. Tuo pöytälaatikkoon kirjoittamasi runot muiden kuultavaksi, lausu itse tai anna jonkun muun tehdä se. Paikalla on arvokas, mutta lempeä raati. Jos et halua itse lausua runoasi, Keravan lausujat esittävät sen puolestasi. Voit tuoda runosi 8.4. mennessä Kahvila Kaisankammarissa olevaan laatikkoon, Aleksis Kiven tie 19, Kerava tai lähettää sähköpostilla Kaisu Mäkiselle. Ilmoittautumiset ja kyselyt Kaisu Mäkinen, kaisunen@elisanet.fi, puh. 040 563 2138.

Musiikkiopiston kevään ensimmäinen Kahvilakonsertti pidetään torstaina 14.2. klo 18.30 alkaen Sinisessä Salissa. Maaliskuun 20. päivänä järjestetään Anja Syvälahden luokkakonsertti klo 18 ja " Huiluni Soi- konsertti" maaliskuun 14.päivänä klo 18 alkaen.
" Viuluni soi" torstaina 21.3. klo 18.  Konsertit ovat maksuttomia ja kahvilan ovet avautuvat ½ tuntia ennen pitkiä konsertteja.

Galleria Orlow – kevään näyttelyaikataulu. Tammikuussa 7.1. – 25.1.2013 Talkoorenkaan kuvataideryhmän näyttely. Helmikuussa 4.2. – 1.3.2013    "Ryijyn taikaa" - pienoisryijyjä, kankuri Sinikka Salminen. Maaliskuussa 14.3 – 12.4.2013    Tietokoneen historiaa, Sulo Ahon keräämiä tietokoneita 1980-luvulta alkaen. Huhtikuussa 17.4. – 17.5.2013?    Talkoorenkaan oman kuvataideryhmän ryhmänäyttely. Näyttelyt ovat avoinna Talkoorenkaan aukioloaikoina, ellei Sinisessä Salissa ei ole muuta toimintaa.

Sivuja: 1 [2] 3 4