VAPAAEHTOISEN HYVINVOINTITYÖN KESKUS


Vastaathan asiakaskyselyyn tästä, Kiitos!
In English Yhteystiedot
Palautetta

Luennot ja seminaarit

Tammikuu
Ke 25.1. Klo 12:30 – 14:30 ATK- tukitiimin luento: Valokuvien varmuuskopiointi ja jakaminen pilvipalvelun avulla. Sinisessä salissa. Luennoitsijana Jukka Tamminen ENTER ry:stä.

Helmikuu
Ma 6.2. klo 13–15 Luento: Ajatusten ja tunteiden vaikutus terveyteen Keskustelua aiheesta kuinka paljon voimme itse vaikuttaa omaan terveyteemme vai voimmeko? Luennoitsijana Tiina Öberg, keho- ja tunnevyöhyketerapeutti, sairaanhoitaja.

Ma 27.2. klo 13–15 Luento kivusta ja kivunhallinnasta Psykologi Sirpa Tahko tulee luennoimaan kivusta ja sen hallinnasta. Sirpa on perehtynyt erityisesti kipuun ja sen liitännäisoireisiin. Hän kärsii itse jatkuvasta hermokivusta sekä migreenistä satunnaisesti. Hän on Suomen Migreeniyhdistyksen puheenjohtaja ja Suomen Kivuntutkimusyhdistyksen aktiivijäsen.

Maaliskuu
Ma 13.3. klo 13–15 Luento: Kokonaisvaltaista hyvinvointia monella tasolla! Suoritatko elämää, käytkö ylikierroksilla, vai osaisitko joskus ”olla vaan” Yksinkertaiset asiat ovat usein kultaakin kalliimpia hyvän elämän tuojia. Keskustelemme rentoutumisesta ja hyvän hengityksen tärkeydestä sekä ravinnosta, liikunnasta jne. Luennoitsijana Leena Kuutti-Fager /Hoitola Solania, Hyvinvointikouluttaja, Luontaishoitaja, Lähihoitaja.

Ma 27.3. klo 13 Marja Karvisen luento: Minun vanhukseni Vanhus näyttää olevan melko vieras ”olio” nykyihmiselle / Miten tuen vanhusta? Marja Karvinen kertoo omakohtaisista kokemuksista vanhuksen hoidosta. Harva on päässyt lähelle vanhuksen sisintä olemusta - hän ajan patinoima, hieno ihminen, kenen elinympäristö ja hoito pitää järjestää hänen näkökulmansa mukaisena. Tämä on vaikeus vanhusten hoidossa. Vanhuksen kanssa vietetty aika on laatuaikaa. Vanhuksen auttaminen, häneen tutustuminen tuottaa rikkautta omaan arkeen...Vanhuksesta tulee huolehtia kuin huolehtisin itsestäni! Hän on ansainnut sen elämänmittaisella uurastuksellaan.

Huhtikuu
Ke 26.4. klo 17-19 Luento: Sirpa Tahko: Esiintymisjännitys

Edellinen sivu