VAPAAEHTOISEN HYVINVOINTITYÖN KESKUS


Vastaathan asiakaskyselyyn tästä, Kiitos!
In English Yhteystiedot
Palautetta

Tällä järjestyssäännöllä tarkoitetaan ohjeita ja määräyksiä, joita Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskuksen tiloissa ja siellä järjestettävissä tapahtumissa/ kokouksissa tulee noudattaa. Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskuksessa on noudatettava yleistä siisteyttä.

Vastuuhenkilö huolehtii siitä, että,
tilat siistitään seuraavaa käyttäjää varten, roskat laitetaan roskalaatikkoon, tuolit laitetaan niille kuuluville paikoille, äänentoistolaitteet ja muut koneet sammutetaan ja laitetaan paikoilleen, valot sammutetaan ennen poistumista, lukolliset kaapit ja ovet lukitaan poistuttaessa.

Vastuu tilojen käytöstä
Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskuksen tiloista on vastuussa tilojen kussakin tilanteessa oleva avaimenhaltija. Mikäli viimeinen läsnä oleva avaimenhaltija poistuu, on hänen velvollisuutensa vastata siitä, ettei tiloihin jää ihmisiä ilman avainta. Avaimen haltijan on poistuessaan huolehdittava laitteiden virran katkaisemisesta ja ulko-ovien sulkemisesta sekä sähköjen katkaisemisesta.

Tupakointi ja alkoholin käyttö
Tupakointi ja alkoholin käyttö tiloissa on kielletty. Tupakkapaikka on Aleksis Kiven tien puoleisessa päädyssä rappujen takana.

Korvausvelvollisuus
Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskuksessa aiheutetut vahingot on vahingon aiheuttajan korvattava.

Väliovien kiinni pitäminen
Paloturvallisuussyistä väliovet toimistosta toiseen kerrokseen ja Kaisankammariin on pidettävä suljettuina.

Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskuksen koneet, laitteet ja välineet
Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskuksen koneita ja laitteita saavat käyttää ainoastaan erikseen niiden käyttöön luvan saaneet henkilöt. Välineitä, koneita ja laitteita ei saa luvatta viedä toimitiloista.

Ilmoitukset ilmenneistä puutteista tai särkyneistä välineistä
Ilmoitukset tarvittavista korjauksista tai ilmenneistä puutteista sekä särkyneistä välineistä tehdään toimistoon. Käytävässä oleva Ilmoitustaulu on tarkoitettu Talkoorenkaan sisäisiin ilmoituksiin/ Keravalla tapahtuviin kulttuuritapahtumiin sekä yhteistyökumppaneiden käyttöön.

Voimaantulo
Tämä järjestyssääntö tulee voimaan 1.1.2001

Seuraava sivu
Edellinen sivu