VAPAAEHTOISEN HYVINVOINTITYÖN KESKUS


Vastaathan asiakaskyselyyn tästä, Kiitos!
In English Yhteystiedot
Palautetta

Toimintamme tarkoitus ja tavoitteet
Edistämme oikeutta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, olemalla mukana arjessa, auttamalla ja tukemalla, tarjoamalla ennaltaehkäisevää toimintaa, sekä kehittämällä ja kokeilemalla erilaisia malleja, vauvasta vaariin.

Ehkäisevä työ
Pyrimme ehkäisemään yksinäisyyttä ja sen tuomaa masennusta ja syrjäytymisen tunnetta tarjoamalla tiloissamme mahdollisuuden tutustua toisiimme, löytää keskustelukumppaneita ja ystävystyä samanhenkisten kanssa. Käytettävissä on kahvila ja monia harrastusryhmiä, joihin voi tulla. Voit myös toteuttaa itse omia toiveitasi ja kiinnostavia toimintoja ja löytää siihen kumppaneita.
Järjestämme myös kulttuuritilaisuuksia ja luentoja, niihin osallistuminen ei maksa mitään.

Auttava työ
Pitkään toiminut vapaaehtoinen auttamistyömme tukee, antaa lisäarvoa ja laajentaa yhteiskunnan palveluja uusille alueille. Näistä mainittakoon ystäväpalvelu kotona, sairaalavapaaehtoistyö, kirjastoystävät, puhelinystävätoiminta jne. Kun tunnet kiinnostusta tulla mukaan, koulutamme ja kurssitamme siihen.

Kokeileminen ja kehittäminen
Kun saat hyvän idean, johon etsit toteuttamisfoorumia, tule tekemään se meillä! Olemme valmiit kokeilemaan yhteistyössä uusia toimintamuotoja ja kehittämään asioita, jotka tähtäävät yhteiseen hyvinvointiin. Tarvittaessa aloitamme uusia projekteja, jos saamme sellaiseen varoja.

Seuraava sivu