Kirjastoystäväpalvelu poistaa myös yksinäisyyttä!

  • 0 Vastauksia
  • 1731 Lukukerrat
Haluatko saada kirjaston kirjoja, äänikirjoja tai vaikka elokuvia kotiin ilman maksua? Keravalla toimivan Talkoorenkaan kirjastoystävät ovat toimineet linkkinä kirjaston ja asiakkaan välillä jo vuodesta 1995 ja toiminta jatkuu edelleenkin.  Moni Talkoorenkaan vapaaehtoinen on ehtinyt kantaa lukuisia kirjoja lukijoille näinä vuosina. He toimivat myös luku- ja keskustelukavereina, eli ystävänä käydessään asiakkaan luona.
Kirjastoystävien toiminta on Talkoorenkaan ja Keravan kaupunginkirjaston yhteinen palvelumuoto, jossa koulutetut vapaaehtoiset toimittavat kirjastopalveluita koteihin sekä Palvelukeskuksiin. Kotikirjasto-palvelu on tarkoitettu kaikille keravalaisille, jotka eivät korkean iän, sairauden tai vamman takia voi itse asioida kirjastossa.
Jos haluat kirjastoystävän apua, ota yhteys Talkoorenkaan Avunvälityksen puhelinpäivystykseen puh. 045-879 9666   klo 10-12 tai  avunvalitys@talkoorengas.fi. Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskus, Aleksis Kiven tie 19, Kerava. www.talkoorengas.fi