Muista tänä jouluna yksinäistä - joululahjakeräys käynnistyy

  • 0 Vastauksia
  • 940 Lukukerrat
Talkoorenkaan perinteinen joululahjakeräys käynnistyy jälleen. Lahjakeräys järjestetään, jotta sekä kotona että laitoksissa, kuten terveyskeskuksessa ja Hopeahovissa ja muissa palvelukodeissa olevat vanhukset sekä muut yksinäiset saisivat tänäkin vuonna joulun luoksensa ja kenties ainakin yhden paketinkin.

Jo vuosia Talkoorenkaan vapaaehtoiset ja henkilökunta ovat levittäneet jouluiloa jouluaattona mm. terveyskeskuksen vuodeosastoilla. Edellisten vuosien kokemuksella olemme laatineet suuntaa antavan toivelistan, jolle kuuluvat mm. kiristämättömät ja konepestävät villasukat, huivit, fleecepeitot, kampaustarvikkeet, suklaa, makeiset, hyvin jalassa pysyvät tohvelit yms. Viime vuonna lahjoja jaettiin ennätysmäärä, liki 500. Kiitos siitä!

 

Voit toki lahjoittaa jotain aivan muutakin! Muistathan kuitenkin merkitä paketin päälle, mitä se sisältää, onko se tarkoitettu miehelle vai naiselle ja mahdollinen koko, jotta Joulupukki löytää lahjalle varmasti oikean saajan. Itsetehdyt joulukortit terveisineen ovat myös mieluisia ja päätyvätkin usein koristamaan pöytää.

Lahjat voi toimittaa paketoituina 12.12. Talkoorenkaan Kahvila Kaisankammariin, Aleksis Kiven tie 19.  Vekaravinttiin voi myös viedä paketteja 12.12. asti (Vekaravintti sijaitsee Keravan kävelykadulla Kauppakaari 6:ssa, avoinna ma, ti, pe klo 10–17, ke ja to klo 12–18 sekä la klo 10–14) Lisätietoja www.talkoorengas.fi tai 045—612 9779.