TALKOORENKAASSA TAPAHTUU, KEVÄÄN 2019 OHJELMALEHTINEN NOUDETTAVISSA!

  • 0 Vastauksia
  • 893 Lukukerrat
Hyvinvointiakatemian kevät sisältää runsaasti erilaista ohjelmaa, opinto-ja harrastuspiirejä ja luentoja, jotka ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Liikuntaryhmät, kuvataide, musiikki ja kädentaitoryhmät, keskusteluryhmät, kielet sekä muut keskusteluryhmät aloittavat jo tammikuun kolmannella viikolla. Tietokilpailijat kokoontuvat mittelöimään keskiviikkoisin 30.1. alkaen klo 10 Siniseen Saliin tietäjämestaruudesta. Kirjallisuuspiirin ensimmäisestä luettavasta kirjasta Pajtim Statovic, Kissani Jugoslovia keskustellaan keskiviikkona 16.1. klo 14.30 Kahvila Kaisankammarissa.

Uutena toimintana aloitamme tarjoamalla treffejä, kuten esim. Kulttuuritreffit joka toinen maanantai ja Digitreffit keskiviikkoisin ja Taidetreffi-Iltamat. Treffeillä tapaa uusia samoista aiheista ja asioista kiinnostuneita tuttavuuksia ja suunnitellaan yhdessä tekemistä. Oman Muutoksen Polku aloittaa torstaina 24.1. klo 17-18.30 ja sinne voi ilmoittautua, vaikka heti. Mayaintiaanien pyhäkalenteri ja aikakäsitys aloittavat maanantaina 28.1. klo 17 Kabinetissa.

Maanantaina 28.1. klo 13.30-14.30 kurkistetaan lyhyesti Pinkki Pilvi ja villit vihannekset salaisuuksiin. Tavoitteena saada vapaaehtoisten voimin virkattua paikallisiin hoivalaitoksiin ja terveyskeskukseen omat toimintakorit. Voit ottaa mukaan jo omat koukut ja puikot! Sinkan Pinkki pilvi-näyttely avatuu Galleria Orlowissa 24.1. kestäen helmikuun loppuun!
Kevään muita luentoaiheita ovat mm. Pitkittynyt kipu, Aivojen terveys ja huolto, Ympäristöfoorumi, Luento syövän nykytilanteesta sekä paljon muuta. Suosittu Hyvän Olon Tori pystytetään tänäkin keväänä keskuksen tiloihin, samoin monen kävijän odotetuin kierrätystapahtuma Tuo tullessas, vie mennessäs, jossa tavarat vaihtavat maksutta omistajaansa.

Tarkemmat aikataulut sekä lisätietoja www.talkoorengas.fi tai voit noutaa myös oman kevään ohjelman Keravan kirjastosta, terveyskeskuksen ala-aulasta tai keskuksemme toimistosta tai kahvila Kaisankammari A