Perhepäivä toukokuun 14. Päivä täynnä toimintaa!!

  • 0 Vastauksia
  • 4597 Lukukerrat
PERHEPÄIVÄ 14.5.2012
Tervetuloa kuulemaan hyödyllisiä vinkkejä ammattilaisilta, tekemään ihania ostoksia ja löytämään aarteita vaihtamalla ja kierrättämällä. Paikalla myös varamummot-ja vaarit. Kahvilassa ihania leivonnaisia, myös kotiin ostettavaksi!

Vantaan Allergia- ja astmayhdistys: Tietoisku lasten allergioista ½ h, klo. 10.15 Kaisankammari (esittelypöytä)
Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry: Toiminnan esittelyä
MLL: Toiminnan esittelyä
Tarja Tuuli, TTplus Oy: Tietoisku lasten ravinnosta ½ h, klo. 11.30 Kaisankammari
Vekaravintti, Kerava: Tuotteita esittelyssä ja myynnissä (kestovaipat, kantoliinat yms.)
Talkoorenkaan varamummot ja – vaarit: Toiminnan esittelyä
Lasten tavaroiden vaihtopöytä
Hyväkuntoisia leluja, kirjoja ja pelejä (ei vaatteita)
Lisäksi lapsille pientä puuhaa:
Piirustusta Sinisessä salissa – seinälle taidenäyttelyksi
askartelua ym. pientä puuhaa yläkerrassa!!

Ohjelmassa mukana luentoja mm .lasten allergioista ja vauvaruokailusta. Lisäksi lasten tavaroiden vaihtopäivä sekä lapsiparkki. Mukana on myös Hope- yhdistys, joka toimii vähäosaisten lasten paremman arjen puolesta Suomessa. He ovat kotiäideistä ja -isistä, opiskelijoista, isovanhemmista ja muista aivan tavallisista suomalaisista koostuva yhdistys, joka toimii pääosin vapaaehtoisvoimin. Heitä yhdistää halu toimia ja auttaa hädässä olevia. Tavoitteena on antaa kriisiperheille konkreettista helpotusta arkeen ja jakaa huostaanotetuille lapsille ilon pilkahduksia ja uskoa elämään.
Toiminta on yhtä monimuotoista kuin saadut lahjoitukset. Joskus se tarkoittaa ammattimaista lastenhoitoapua väsyneelle yksinhuoltajalle, joskus ruoka- tai vaateapua tai huonekaluja. Hope järjestää lapsille myös ilmaisia urheilutapahtumia ja -kursseja sekä retkiä. 
Paikalla ovat myös Talkoorenkaan Varamummot ja -vaarit, joten toiminnasta tai vara-isovanhemmista kiinnostuneet tervetuloa paikalle, Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskus, Aleksis kiven tie 19. Seuraa ilmoittelua lehdissä ja ilmoitustaulullamme.


« Viimeksi muokattu: 16.04.12 - klo:10:14 kirjoittanut Laura »