Talkoorenkaan jäsentiedote syksy 2012

  • 0 Vastauksia
  • 4816 Lukukerrat
Talkoorenkaan jäsentiedote syksy 2012
« : 06.08.12 - klo:11:21 »

Syksyisiä terveisiä Talkoorenkaasta!
Auringon paahtamat kasvot muistuttavat kesästä, mustikoita ja mansikoita vatsat täynnä ja hiuksissa puhdas tuoksu saunan ja uinnin jälkeen ajatuksemme alkavat pikkuhiljaa siirtyä tulevaan syksyyn, kotoutumiseen ja uuteen toimintakauteen. Hyvinvointiakatemian syksyn ohjelma tarjoaa jälleen kerran monipuolista toimintaa ja aktiviteettia. Uusia mielenkiintoisia, ajankohtaisia luentoja ja kursseja on odotettavissa.  Uutena ryhmänä aloittavat“ Keräilyn ystävät” jotka kokoontuvat kerran kuussa vaihtamaan kokemuksia ja keräilyesineitään.
Vuonna 2011 Hyvinvointiakatemian harrastustoiminnassa sekä muissa tilaisuuksissa kävi lähes yli 9000 osallistujaa. Myös vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet ihmiset tarvitsevat tietoa toimintamahdollisuuksistaan samoin kuin väylän uuden oppimiseen ja uusien ideoiden tuottamiseen.
Hyvinvointiakatemia antaa myös vapaaehtoisille vertaisryhmän, jossa voi tavata toisia samasta asiasta kiinnostuneita. Vapaaehtoistoiminnasta ei hyödy ainoastaan yhteiskuntamme, sillä sitä tekevälle itse toiminta antaa lukemattomia mahdollisuuksia ja kokemuksia, ystävistä puhumattakaan. Viime aikoina useat tunnetut henkilöt ovat lähteneet mukaan hyväntekeväisyyteen ja tuovat siten toiminnalle positiivista näkyvyyttä ja arvostusta. Todellisia merkityksellisiä taitoja syntyy itse kokemalla, tekemällä ja käytännön tilanteessa oppimalla, kun mukana on koko keho: kaikkia aistit, sydän ja aivot, kädet ja jalat.
Avunvälityskeskuksen rekisterissä oli vuoden 2011 lopussa aktiivisia vapaaehtoisia jo 200 ja yhteensä vapaaehtoiset tekivät lähes 9200 työtuntia, valtava määrä välittämistä ja tukemista siis. Yhä useampi huomaa jollakin tapaa olevansa mukana toiminnassamme tai tekevänsä yhteistyötä kanssamme. Olemme saaneet ilahduttavasti uusia yhteydenottoja suoraan alansa asiantuntijoilta halusta tulla mm. luennoitsijoiksi tilaisuuksiimme.

“Jos om meinaan kiitokseen aihetta, nin pirän nyh hualta että se kans
kuullaan”

Elokuussa taas tavataan, Tarja

Tarkistaisimme myös yhteystietoja eli, jos ne ovat muuttuneet tai haluat lisätä
esim. sähköpostiosoitteen listoillemme tiedottamista varten, niin lähetä viesti:
Yhteystietoni, avunvalitys@talkoorengas.fi , kiitos!