VAPAAEHTOISEN HYVINVOINTITYÖN KESKUS


Vastaathan asiakaskyselyyn tästä, Kiitos!
In English Yhteystiedot
Palautetta

Hyvinvointiakatemian toiminta
Hyvinvointiakatemia vastaa Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskuksessa järjestettävästä koulutuksista, luennoista ja tilaisuuksista. Sen tavoitteena on tukea ihmisten henkistä kasvua, antaa vinkkejä mielekkään elämän taitojen hankkimiseen sekä lisätä ihmisten yleistietoutta että jakaa tietoa vapaaehtoisesta hyvinvointityöstä.

Toiminta käytännössä
Hyvinvointiakatemian kaikille avoimet ja maksuttomat koulutukset ja luennot sekä monipuoliset opinto- ja harrastuspiirit tarjoavat kaikille keravalaisille ja myös ympäristökuntien asukkaille mahdollisuuden elinikäiseen oppimiseen. Lisätietoja saat foorumeiltamme, missä rekisteröityneet käyttäjät voivat myös kommentoida, antaa kehitysehdotuksia ja palautetta sekä muutenkin vaihtaa kuulumisia.

Ketkä hyötyvät?
Vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet ihmiset tarvitsevat tietoa toimintamahdollisuuksistaan samoin kuin väylän uuden oppimiseen ja uusien ideoiden tuottamiseen. Hyvinvointiakatemia antaa myös vapaaehtoisille vertaisryhmän, jossa voi tavata toisia samasta asiasta kiinnostuneita.

Minustako ryhmän vetäjä?
Vapaaehtoistyötä voit tehdä myös hyvinvointikeskuksessa esimerkiksi ryhmän vetäjänä! Jos olet aina halunnut jakaa tietoasi ja taitojasi muille, voit esittää ideasi siitä, millaista uutta ryhmää voisit alkaa vetämään. Jos olet kiinnostunut, lähetä sähköpostia toiminnanohjaaja@talkoorengas.fi tai soita toiminnanohjaajalle suoraan: 045 699 5858.
Edellinen sivu